Så här kan du luras med ARKit

Så här kan du luras med ARKit

Jelmer Verhoog är utvecklare gillar Tesla och med hjälp av Apples ArKit så kunde han ställa en Tesla ut på sin uppfart.

Uppfarten och vägen är riktig, bilen är det inte.

“I’m very excited about the Tesla Model 3 and created a small augmented reality app to experience it from close up. Filmed directly through an iPhone7 it felt surprisingly real to walk around the car. I added support to play with the lights, control it (by swiping the iPhone’s touchscreen) and configure it (just colors for now). Next would be to add custom wheels, more advanced lighting & reflections (especially the rims) and opening doors and checking out the interior would be possible as well.”

Jelmer Verhoog har även skapat en portal till en annan verklighet:

 

Missa inte Mackens fråga!
Share This