Pokémon GO: Därför spelar jag fortfarande

Pokémon GO: Därför spelar jag fortfarande

Jag spelar fortfarande och Pokémon GO har blivit ett enkelt tidsfördriv men också något som får mig att röra på mig, regelbundet.

Jag går, promenerar och cyklar och låter bilen stå. Visst händer det att jag kör en sväng, ibland en extra sväng för att plocka några Pokéstops men det kompenserar jag å andra sidan med att rätt ofta gå en mil eller mer per dag.

Cyklar

Jag cyklar till och från jobbet för att få ihop några extra kilometrar och det är bara regn och rusk som får mig att ta bilden istället. Eftersom jag mäter det mesta jag gör så kan jag tydligt se skillnaden. Det senaste året med Pokémon Go så har jag gått 148 mil och under en vecka så brukar det bli 20-30 kilometer. Det är avsevärt mycket mer än före Pokémon GO.

Jag har kommit halvvägs i spelet till nivå 37, har fullt Pokédex om vi bortser från Unknown som verkligen gör skäl för namnet för den Pokémon är det få som har sett och ännu förre som har fångat i Skellefteå.

 

Rutiner

Vi har lagt oss till med nyttiga rutiner på jobbet där vi försöker gå en promenad på förmiddagen och en promenad på eftermiddagen. Vi rör på oss i ett annars mycket stillasittande jobb.

Så varför spelar jag fortfarande då?

För att det är roligt. Det faktum att jag rör på mig och mår bättre är en positiv bieffekt.

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This