Management by fear

Management by fear

Donald Trump är missnöjd med sin justitieminister, Jess Sessions, eller kanske snarare så att anklagelserna om kontakter med Ryssland kryper allt närmare och då gör Trump det han brukar – drar igång ett helt nytt bråk.

Sessions meddelade kort efter det att han utsetts att han inte tänkte delta i utredningen av Trump-administrationsn kontakter med Ryssland därför att han själv haft kontakter med den ryske ambassadören. Något han för övrigt inte hände under ed, i utskottsförhör inför utnämningen.

Jeff Sessions beslut har varit känt sedan länge men det är först nu som Trump reagerar och det är öppet för spekulation varför.

Trump har ju en strategi med att anfalla alla som kritiserar honom och det inkluderar alla som utreder honom. Donald Trump har redan antytt att han kan både benåda sig själv och andra liksom ge sig på specialåklagaren Robert Mueller.

Sitter säkert

Det vi ser spelas upp är “management by fear” och det är uppenbart att ingen sitter säkert vilket förmodligen är precis det Donald Trump vill uppnå.

 

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This