Macken testar: App Pier

Macken testar: App Pier

App Pier är ett litet tillägg för din MacBook Pro med Touch Bar som lägger till genvägar till dina favoritprogram. Macken har testat att jobba ned App Pier ett tag.

App Pier lägger sug i menyn i din Mac och från menyn så når du de program som du har lagt in. Klickar du på ikonen i menyn så visas även samma program i din Touch Bar.

Varför?

Jag förstår funktionen och hela tanken med App Pier men jag förstår inte varför?

App Pier är i princip bara en Docka till. En Docka som jag alltså redan har, inbyggd.

Visst, det skulle ju kunna tänkas vara en god ide för att kanska samla en speciell typ av program och göra det smidigt att hoppa mellan de olika programmen men då kan jag ju lika gärna ha dem i den inbyggda Dockan.

Jobbar jag dessutom med en extern bildskärm, externt tangentbord och extern mus så faller ju hela iden med Touch Bar så jag frågar mig fortfarande vad jag ska använda App Pier till?

Erfarenhet

Nu vet jag av erfarenhet att det alltid är farligt att alltför snävt utgå från en själv när du kollar in saker, appar, program, och funktioner men hur ska du samtidigt kunna recensera om du inte utgår från dig själv.

App Pier är en app för att samla appar på ett och samma ställe. Du måste klicka på menyikonen för att aktivera funktionen och se dina program och då visas de i en lista i App Pier och i din Touch Bar.

Ursäkta om jag är tjatig och upprepar mig men jag försöker se nyttan med App Pier och jag ser den inte. Priset är däremot allt annat än avskräckande och behöver du ett sådant här program så är 30 kronor mer än överkompligt.

Betyg

Program: App Pier
Utvecklare: Zafer Ar?can
Pris: 30 kronor
Betyg:

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This