Konsten att skruva ihop grunkor

Konsten att skruva ihop grunkor

Föreställ dig att du ska lansera en grunka med ny teknik. Du har rätt hårdvara. Du har rätt mjukvara men det finns ett problem. Du behöver runt 80 till 100 miljoner av den nya tekniken till din grunka, per kvartal.

Apple brottas inte med riktigt samma problem som andra tillverkare. Apple har ett problem med sin egen popularitet och den lojalitet som de egna kunderna tenderar att visa upp.

Fem snäpp

Så, peta nu in tre, fyra eller varför inte fem tekniska lösningar i din grunka och dunka in en helt ny typ av skärm så ökar problemet, mångfalt. Skärmen har andra använt ett tag men det är först nu som produktionen av den typen av skärmar måste upp ett snäpp, eller fem snäpp.

Låt oss för diskussionens skull anta att du får ihop leverantörer för alla de här prylarna. Det är nu du ska hitta en leverantör som kan skruva ihop din grunka. Den ska skruvas ihop, testas och skeppas – snabbt.

Det var så sant, de ska klara av att skruva ihop en 80 till 100 miljoner grunkor också, per kvartal.

 

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This