Jag hann knappt sätta punkt

Jag hann knappt sätta punkt

Jag hann knappt sätta punkt i krönika angående Fantastical och AirMail förrän det började. Efter att ha fungerat felfritt i över en vecka så tappade Fantastical plötsligt bort påminnelser.

Jag har två dagliga, återkommande enkla påminnelser. Jag vill att de ska dyka upp, varje dag. Enkelt och elementärt eller hur?

Problemet med Fantastical är att kalendern inte riktigt klarar att hålla reda på om en uppgift är avbokas eller inte och speciellt om jag bockar av den i min Apple Watch. Det blev problem med båda påminnelserna samtidigt. De bockades av som avklarade, felaktigt.

Fyllde i allt

Jag lade in dem på nytt, fyllde i allt. Körde några dagar och så samma fel. Uppgifter bockas av som avklarade fast jag aldrig rört dem. Då det handlar om påminnelser, saker jag inte vill missa så är mitt tålamod kort. För att inte säga mycket kort. Ändå har jag knagglat vidare. Det borde ju fungera och jag har undersökt alla eventualiteter så att det inte är jag som gör fel eller ställer in något fel. Jag har testat flera versioner under åren och verkligen försökt att få det att fungera men icke.

Ut med Fantastical in med Calendar och då jag ser AirMail och Fantastical som enhet på samma sätt som Mail och Calendar är det så åker båda programmen ut.

Fungera

Det måste ovillkorligen fungera – så är det bara och ett kalenderprogram som tappar bort påminnelser i en enhet och som inte slaviskt ser till att information inte faller bort åker lika ovillkorligen ut.

Det är synd för, som sagt, jag vill verkligen att det ska fungera för i grunden så är Fantastical ett snyggare och mer väldesignat program, liksom AirMail.

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This