Ett par veckor med nya MacBook Pro

Ett par veckor med nya MacBook Pro

Jag har nu jobbat med min nya MacBook Pro 13 ett par veckor och det är dags att summera en del intryck som det tar ett tag att samla på sig.

Styrplattan

Inledningsvis så var jag inte helt överens med den nya styrplattan som reagerar på tryck, olika tryck, och som därmed har fler funktioner. Min erfarenhet sa mig att jag inte skulle slå av de funktionerna utan istället träna mig på att använda den nya plattan och reda efter någon veckas arbete så sitter tryck och funktioner där.

Touch Bar

Touch Bar kändes först som en gimmick men jag använder den mer än jag trodde. Det är dock fortfarande inte en detalj och en funktion som jag inte skulle kunna leva utan. Den finns där, jag använder den men den är inte nödvändig.

Skärmen

Skärmen med hög upplösning, retina och distinkta, klara färger är en dröm att att sitta och jobba vid. Tydlig, skarp text som inte tröttar ut ögat.

Batteritid

Apple lovar runt 10 timmar och min erfarenhet säger att det är något i underkant. Jag får mestadels ut mer än det och det betyder att jag har ström för en arbetsdag vilket är fullt tillräckligt.

Adaptrar

Jag klarar mig galant med bara två adaptrar, en liten hub och så en adapter för att kunna ansluta MacBook Pro till min Thunderbolt Display.

Den senare har jag inte ens med mig. Den sitter fast i skärmen.

 

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This