Spela in telefonsamtal med din iPhone

Spela in telefonsamtal med din iPhone

Spela in telefonsamtal med din iPhone

Apple har aldrig släppt igenom appar som kan spela in telefonsamtal på en iPhone. Det är olagligt i vissa delstater i USA, om du inte noga upplyser den du pratar med om det, och därför har Apple valt den enkla vägen – tvärstopp och blankt nej.

I Sverige är det som bekant helt lagligt och du behöver inte upplysa motparten om att samtalet spelas in. Det räcker med ett en av deltagarna vet om det och denne någon bör i detta fall rimligen vara du.

 

Call Recorder ansluts till Lightningporten och vill du spela in så trycker du på inspelningsknappen. Call Recorder har en plats för minneskort så du kan lagra telefonsamtal direkt i enheten. På köpet får du ett traditionellt hörlursuttag och du kan använda minneskortet för att lagra bilder och annan information också.

Call Recorder kostar 15 dollar, exklusive frakt.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.