Så får du ordning på notiser i din Mac

Så får du ordning på notiser i din Mac

Så får du ordning på notiser i din Mac

Plötsligt dyker de upp, de berättar att någon skrivit något på Twitter, Facebook eller så får du veta vilken låt som spelas – notiser. Så här styr du vad som ska visas och när i din Mac.

Jag tillhör dem som slår av mer notiser än jag slår på därför att jag vill se och få notiser om det som verkligen är viktigt, allt annat kan vänta.

Så får du ordning på notiser i din Mac

Så får du ordning på notiser i din Mac

Notiser

Inställningar och sedan längst ut i första raden. Där hittar du alla notisinställningarna. Du får upp en lista på program och sedan är det bara att ställa in vad du vill se, hur du vill se det eller om du vill att programmet ska vara helt “tyst”.

Jag slår av alla redigeringsprogram och alla program som faktiskt inte behöver berätta för mig att jag sitter och jobbar med dem. Jag slår som sagt av alla program som inte kan berätta något viktigt för mig. Sedan har han “Do Not Disturb” aktiverat, mellan 18,00 och 08.00 så är min dator och alla mina andra enheter, iPhone, iPad och Apple Watch tysta med undantag för nära och kära.

 

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.