Här är företagen som är bättre på Apple-tillbehör än Apple själva

Här är företagen som är bättre på tillbehör än Apple själva

Här är företagen som är bättre på tillbehör än Apple själva

Apple och problem med Apples sladdar är en följetong. Värst är det med laddningskablarna, Lightning. De går sönder nära kontakten och spricker men det finns företag som är bättre på sladdar och tillbehör än Apple själva.

Anker

Anker startades av Steven Yang som hoppade av jobbet hos Google 2011. Då visste han inte mycket om att tillverka tillbehör men idag är Anker ett av de mest populära företagen för tillbehör till Apples prylar och de är kvalitetsmässigt bättre än originalen.

Idag tillverkar Anker sladdar, extra batterier och mängder av andra tillbehör. Faktum är att Anker är så framgångsrika att de nya kopieras. Ali Express är fullt av kopior och de är betydligt billigare men förleds inte till att tro att de är ens i närheten lika bra som originalen.

Anker

Kanex

Kanex har tillverkat tillbehör till Apples prylar i flera år och de har idag ett brett utbud av prylar. De är dessutom snabba på att få fram nya, uppdaterade tillbehör vartefter Apple uppdaterar sina produkter. Även Kanex har kablar för Apples iPhone/iPad och jodå, de är av betydligt bättre kvalitet än originalen.

Kanex

Native Union

Native Union gör kablar som är både bättre i fästena och anslutningarna. De är överdragna med ett textilöverdrag vilket gör att de tål mycket mer än de kablar du hittar i förpackning för iPad och iPhone. Du kan dessutom får dem i mängder av olika färger.

Native Union

Belkin

Belkin hittar du i Apples egna butiker och deras kablar och tillbehör är också ofta mycket bättre än originalen. Belkin har adaptrar, sladdar och andra tillbehör.

Belkin

Återförsäljare

De här tillverkarnas prylar hittar du hos de flesta av Apples återförsäljare, däribland mStore, och även som sagt ibland hos Apple själva. Gäller det laddningskablar, Lightning, så skulle jag aldrig köpa en ny, originalkabel. Den nya kommer att gå sönder på samma ställe som den gamla. Satsa på Anker eller Native Union. Deras kablar håller.

Gäller det adaptrar så titta först vad Belkin kan erbjuda innan du satsar på Apple original. Du får minst lika bra kvalitet till ett lägre pris.

 

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.