Nu fungerar kommentarer igen på Macken

Nu fungerar kommentarer igen på Macken

Nu fungerar kommentarer igen på Macken

Nu har jag gjort en översyn av inställningar och korrigerat det tema som används på Macken och nu fungerar det att kommentera igen.

Kommentarsfunktionen föll bort då och då efter en större uppdatering av WordPress och jag har letat efter felet för att försöka att lösa problemet och äntligen hittat det så nu ska kommentarer fungera igen på alla nya texter.

Inställningar

Det var en kombination av typ inställningar som jag inte har något minne av att överhuvudtaget ha petat på så antingen har de ändrats i samband med någon av uppdateringarna, installationen av någon plugin eller så har jag verkligen varit där och petat. Oklart vilket.

Hur som helst – nu har jag gått igenom inställningarna, kolla dem och undrat och nu kan du kommentera gen via Disqus.

Typsnitt

Efter en kort test av alternativa finter/typsnitt så har jag valt att vända tillbaka till Helvetica för brödtext och Hindi för alla rubriker.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.