Trump attackerar kvinnlig journalist

Trump attackerar kvinnlig journalist

Donald Trump fortsätter att titta på tv och han fortsätter att uppträda som ett sårat, trotsigt barn.

Detta är USAs president som sitter och twittrar om medier som inte håller med honom och som kritiserar honom. Han har “hört” att NBC program Morning Joe talar illa om honom. Han måste naturligtvis lägga till att själv tittar han inte.

Det skulle lika gärna kunna vara skrivet av en omogen tonåring.

NBC valde att inte bemöta presidentens påhopp på en medarbetare.

CNN

Trump har också ägnat flera inlägg åt att CNN sparkat tre medarbetare sedan de publicerat en felaktig artikel om att Anthony Scaramucci skulle ha kopplingar till Ryssland.

Den utpekade själv godtog CNNs ursäkt tyckte att det var dags att gå vidare.

Ger sig inte

Landets president däremot, han ger sig inte och hittar på sina egna argument när argumenten inte räcker till.

Trump har inget stöd för att CNN skulle genomföra stora förändringar bland sina chefer lika lite som han vet vilka tittarsiffror och betyg CNN har. Det är å andra sidan ett mönster i mycket av det Trump skriver på Twitter. Alla som kritiserar honom omskrivs i förklenande ordalag ungefär på samma sätt. Är det artister så säljer deras skivor uselt, skådespelare får inga roller och det går dåligt för alla företag som inte gör som Donald Trump vill.

Falskt omslag

Den här veckan med Trump på Twitter avslutas med att Washington Post avslöjar att Trump själv prytt flera av sina golfklubbar och sportbarer med vad som ser ut att vara ett inramat omslag av tidningen Time. Det är väl egentligen bara ett problem med omslaget – det är falskt.

Time har nu bett landets president att ta ned de falska omslagen.

Svaret

Mika Brzezinski, programledaren som allt det här började med, har till slut svarat presidenten.

 

Missa inte Mackens nya fråga om Apple Watch!
Share This