Så fixar du en bugg i raid-funktionen i Pokémon GO

Så fixar du en bugg i raid-funktionen i Pokémon GO

Det finns en irriterande bugg i raid-funktionen i Pokémon GO som gör att du inte kan lägga till en Pokémon i ett gym efter en raid men det finns ett trick som du kan prova och som visat sig fungera för många.

Buggen gör det omöjligt att lägga till en Pokémon efter lyckad en raid och ett erövrat och resulterar i ett felmeddelande:

‘The Gym is under attack! Try again later’

Spelare har nu hittat ett sätt att lösa problemet och ta sig runt och förbi buggen – ställ tillfälligt fram klockan minst 10 minuter så kan du lägga in din Pokémon i gymmet. Tänk dock på att snabbt ställa tillbaka klockan direkt efter. Annars riskerar du att få helt fel tider för nästa raid.

Niantic har bekräftat att det är en bugg så det är inget fel i din telefon.

Trainers incorrectly receive an error message when attempting to assign a Pokémon to a Gym Some Trainers may experience a bug where they are unable to assign a Pokémon to a Gym shortly after the Gym was claimed for their team. Attempting to assign a Pokémon returns the error message: “The Gym is under attack! Try again later.” The issue could take up to an hour to resolve itself. We’re actively working on a fix.

Niantic

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This