Pokéstops har gjorts om till gym

Pokéstops har gjorts om till gym

Under gårdagskvällen så stängde Niantic ned alla gym i Pokémon GO och nu är det också klart att en del Pokéstops kommer att göras om till gym vilket betyder att flera Pokéstops försvinner.

Det betyder dock inte att det blir färre ställen som du kan snurra på och få bollar och andra prylar i spelet – du kommer att kunna snurra även på gym när de aktiveras igen. I skrivande stund (tisdag morgon) så är gymmen fortfarande inte aktiverade utan du får upp ett meddelande om att gymmen håller på att byggas om och de är bara grå plattor.

Globalt

Niantic har inte meddelat när gymmen kommer att vara uppe igen utan bara att gymmen kommer att öppnas och aktiveras igen när alla servrar och alla system är uppdaterade. De nya funktionerna kommer sedan att rullas ut stegvis, globalt.

 

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This