Pokémon GO har nu laddats ned 750 miljoner gånger, skriver utvecklaren Niantic i ett pressmeddelande.

För att fira så arrangeras riktiga träffar på olika platser i världen där spelare ska kunna träffas.

“It’s been an incredible first year for Pokémon GO thanks to the passion and dedication from the global Trainer community,” said John Hanke, CEO of Niantic, Inc. “As part of the first anniversary, we’ll be giving players around the world the chance to enjoy fun in-game events, engage with friends and other Trainers at real-world events, and much more.”

Niantic

Event

Med start imorgon, tisdag, så körs också ett event i spelet under en vecka. Då startar ett nytt event i Pokémon GO där du kan köpa Lucky eggs till halva priset, du får dubbelt så många poäng för det du fångar. Eventet har fokus på is- och eld-Pokémons. Niantic flaggar också för en större uppdatering som kommer efter eventet som handlar om att du ska kunna spela tillsammans med andra – sannolikt handlar det bland annat om en ny funktion att du ska kunna anfalla ett gym – en räd (raid)

Starttid i Sverige är 22.00.

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This