Ny avdelning på Macken - Amerikansk Politik

Ny avdelning på Macken – Amerikansk Politik

Alla som följt Macken ett tag känner till mitt intresse för amerikansk politik och jag har skrivit flera texter om Trump och om hans tid i Vita Huset. Efter en tids funderande så startar jag jag en ny avdelning på Macken – Amerikansk Politik.

Det är flera anledningar men främst för att kunna bredda innehållet något så att det inte bara handlar om Donald Trump. Jag tänkte köra den nya avdelningen som en test under sommaren, juni, juli och en bit in i augusti så får vi se om avdelningen blir permanent sedan.

Det hänger lite på om materialet passar in någorlunda och om jag hinner med att skriva.

Det är ju hur som helst upp till var och en att läsa eller att inte göra det.

 

Missa inte Mackens nya fråga om Apple Watch!
Share This