Nu är eventet i Pokémon GO igång

Nu är eventet i Pokémon GO igång

Strax efter klockan nio igår kväll så rullade det senaste eventet i Pokémon GO igång – lite för utsatt tid. Nu är praktiskt taget hela Skellefteå fullt av Houndour, Cyndaquil och Ponyta.

Eventet har fokus is- och eld-Pokémons, så förutom de nyss uppräknade så är Charmander, Vulpix, Sneasel och Swinub också rätt frekvent förekommande. Det finns ytterligare eld- och is-Pokémons som också förekommer tillsammans med utvecklade (evolved) versioner.

XP

Du får också betydligt mera XP vid ett lyckats kast, upptill tre gånger mer än normalt. Tänk också på att använda Lucky Eggs om du vill tjäna ännu mer poäng. De kan du nu köpa till halva priset i den inbyggda butiken.

Eventet pågår fram till och med den 20 juni.

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This