HBO – när ska ni lära er att göra en vettig app för Apple TV?
CMore – när ska ni stoppa era designers och skicka tillbaka dem till ritbordet så att vi användare kan få en app som inte skiljer sig från alla andra?

När ska ni lära er?

CMore

CMore hade en riktigt bra app tills designers gick bärsärk och körde i diket. Till att börja med så har CMore förvandlats till en slags universell tv-app med en massa tv-kanaler. De kategorier som tidigare med lätt rymdes snyggt, prydligt och överskådligt i den överliggande menyn måste du nu klicka fram. Nyligen uppdaterades CMores app och den nya designen är faktiskt lite bättre men snälla kan någon ge designern som kom på att flytta backa/avsluta-knappen från Meny- knappen med en skärm-ikon på en fet smäll?

Jag brukar inte förespråka våld men en designer som väljer att lägga avsluta knappen på en annan knapp än dem som ALLA andra använder kan du inte argumentera med. Där biter inte verbala argument.

Meny-knappen är att betrakta som standard, i alla andra appar men inte i CMores app för Apple TV.

HBO Nordic

HBO Nordic har skapat en röra av avsnitt du har sett, nya avsnitt och rörande förvärras av att när du hittar ett avsnitt så är det bara det avsnittet du kan se. Det finns ingen funktion för att hitta till den aktuella tv-serien, välja andra avsnitt utan då måste leta redan på tv-seriens egen sida.

HBO Nordic, det här är enkelt – ge mig en ikon och en funktion för att plocka upp alla avsnitt, hela serien. Fattar ni inte så kika på Plex eller Netflix. De har fattat.

Sedan tillbaka till CMore – den där designern, ge honom en snäll och skicka sedan hem honom till föräldrarna med en lapp omsatt han varit dum på jobbet. Sedan tittar ni också på Plex och Netflix och lär er.

Gör om och gör rätt!

Missa inte Mackens fråga!
Share This