Ikväll nolltställs alla gym i Pokémon GO

Ikväll nolltställs alla gym i Pokémon GO

Ikväll så kommer Niantic att nollställa alla gym vilket innebär att dina Pokémons kommer tillbaka till sina ägare och att alla gym töms.

Det är en förberedelse inför uppdateringen av hela gymfunktionen som kommer att rullas ut globalt ut direkt efter det att gymmen nollställts. Niantic har inte och säger sig inte kunna ange någon exakt tid men räknar med att det ska göras under kontorstid, enligt den amerikanska västkustens tid. Det betyder att det blir någon gång under kvällen, svensk tid.

I don’t have an exact time. There’s a lot of moving pieces to this process so it would be hard to promise any timeframe. But I can say that it will likely happen within West Coast, USA business hours.

Niantic på Reddit

Trainers,

The biggest update to Pokémon GO is nearly here! Very soon, Trainers around the world will be able to participate in a revamped Gym gameplay experience, including the opportunity to join together with others to battle against powerful Pokémon in the new Raid Battle feature!

New Gym Features and Updates: Starting soon, Gyms are undergoing a major facelift. You’ll soon be able to spin the Photo Disc at Gyms to acquire items just as you do at PokéStops—but that’s only the beginning. More updates to Gym battles are also just around the corner. Gyms are no longer based on Prestige and training. Instead, they now feature six permanent slots that can be filled by the controlling team’s Pokémon. Each Pokémon assigned to these slots must be unique. For example, only one Blissey can be assigned to a Gym at a time. In addition, opposing teams will battle the Pokémon in the order they were assigned to the Gym.

At the heart of the update is a new motivation system that will significantly change how you interact with Gyms. When a Pokémon is assigned to a Gym, a motivation meter will be displayed. Pokémon assigned to defend a Gym lose motivation over time and as they are defeated in battle. As a Pokémon loses motivation, its CP will temporarily decrease, making it easier for opposing teams to defeat. To help keep the Pokémon motivated and in tip-top shape for their next battle, Trainers can treat their team’s Pokémon to some Berries, which restore their motivation. If a Pokémon loses all motivation, it will leave the Gym and return to its Trainer the next time it loses a battle, so you’ll want to keep your team’s Pokémon motivated by giving them Berries frequently!

New Items: After defeating a Raid Boss, you’ll receive a collection of rewards, including some new items obtained only by defeating a Raid Boss: Rare Candies, Golden Razz Berries, and two types of Technical Machines—Fast and Charged. A Rare Candy is a mysterious candy that, when used on a Pokémon, turns into that Pokémon’s Candy. Golden Razz Berries will greatly increase your chances of catching a Pokémon you encounter in the wild and can also be given to a Pokémon assigned to a Gym to fully recover its motivation meter. Technical Machines are items you can use to permanently teach a Pokémon a new Fast Attack or Charged Attack.

To put these exciting changes in motion, we’ll be temporarily disabling all Gyms. Once the update has been rolled out to players around the world, Gyms will return. The Raid Battle feature will then be rolled out slowly over the next few weeks, starting as a beta, with raids visible only to a subset of players at certain Gym locations. Over a few days, we’ll invite more players to participate and enable raids at more Gyms around the world. Keep an eye on our social media channels for updates on when you’ll be able to start battling in raids. We can’t wait to see you outside battling at your local Gyms!

Niantic

Nya funktioner

. Bara en av samma typ av Pokémon i ett Gym
. Maximalt sex Pokémons i ett gym
. Du ska kunna snurra på ett gym och få saker – en gymbadge
. Mata dina Pokémons med bär

Det gäller de Pokémons som du har placerat i ett gym. Över tid så minskar deras förmåga och vilja att försvara gymmet och då kan du hålla uppe förmågan med bär.

. Räder är ett nytt inslag där du tillsammans med andra kan attackera ett gym. Varje gym kommer att ha en Pokémon som anses vara chef (boss). Innan en räd startar så avslöjas det med ett stort ägg som kläcks i toppen av gymmet. För att kunna attackera ett gym i en räd krävs ett gympass som du får maximalt ett per dag genom att besöka ett gym. Besegrar du en gymboss så kan du själv fånga ens speciellt stark Pokémon.

Räd-funktionen kommer sedan att rullas ut stegvis, över hela världen.

Den nya gym-funktionen kommer alltså en dag innan det nuvarande eventet avslutas vilket blir imorgon kväll någon gång mellan 21.00 och 22.00.