Day One skyddar din dagbok och dina anteckningar

Day One skyddar din dagbok och dina anteckningar

Day One är ett av mina favoritprogram och jag använder det flera gånger i veckan. Day One finns både för macOS och iOS och nu skyddas det du skriver ännu mer i och med införandet av “end-to-end” kryptering.

Det är i den senaste versionen för macOS som den krafullare formen av kryptering införs. Det som kallas “end-to-end” innebär att allt krypteras och skyddas – från uppkopplingen till det som skrivs ned och lagras.

Uppkopplingen, överföringen och det som lagras är därmed skyddat.

Day One

Rekommenderas

Har du inte hunnit att testa Day One ännu så är det ett program och en app som jag varmt rekommenderar. Själv använder jag det för min datadagbok, lite privata anteckningar och som en resedagbok med bilder. Det är ett snyggt, smidigt och elegant program som dy kan synkronisera mellan din iPhone, iPad och din Mac.

Missa inte Mackens fråga!
Share This