BeatsX, det smarta valet för dig i rörelse

BeatsX, det smarta valet för dig i rörelse

BeatsX är trådlösa, inear, hörlurar som är det smarta valet för dig som rör på dig mycket, som tränar och som vill ha bättre batteritid än med Apples Airpods.

Går du och väntar på Apples Airpods?
Står du kö och väntar på att få dem levererade?

Annulera din order och beställt BeatsX istället. De är billigare, sitter bättre och de har tre timmar bättre batteritid.

I lager

Dessutom lär du kunna få tag i dem i närmaste Apple-butik eller hos närmare återförsäljare. De finns nämligen i lager till skillnad från Apples Airpods.

Inear betyder att du petar in dem i örat och Beats har lyckats där många andra misslyckats – BetasX sitter faktiskt kvar, de sitter stadigt och de skaver inte. Anledningen är att det du petar in, själva den lilla hörluren, är klädd med mjukt följsamt gummi. BeatsX sitter stadigt och utan att du behöver peta in dem hela tiden.

Smart design

Designen är smart. Lurarna sitter ihop och det finns en liten styrenhet som dessutom tjänar som batteri vilket för att BeatsX har åtta timmars batteritid vilket kan jämföras med Airpods fem timmar. Fem minuters laddning ska dessutom ge två timmars ytterligare lyssning.

BetsX ger dig också handsfree med din iPhone och iPad – du kan prata med händerna fria.

 

https://youtu.be/5-lP_4RyP_k

 

Ljudet

Ljudet är klart anständigt även om det inte kan jämföras med mina Bang & Olufsen H8 men det är också en mycket orättvis jämförelse. Du kan inte räkna med ett djupt och fylligt ljud med inear, inte om du jämför med utanpåliggande hörlurar (H8). Inear ger ett lite plattare ljud, inte samma rymd och fyllighet men jämfört med andra inear-lurar så står sig BeatX mycket väl. Ljudbilden ligger i överkant betygsmässigt.

Betyg

Summeras nu alla intryck, funktioner och designen så är det här de hörlurar du egentligen vill ha. Apples Airpods är bra men BeatsX är bättre på snart sagt varenda punkt. Du riskerar inte att tappa en av lurarna, du får bättre batteritid och de kostar flera hundralappar mindre.

Produkt: BeatsX
Pris: 1400-1500 kronor
Tillverkare; Beats
Betyg:

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This