Apple öppnar upp HomeKit

Apple öppnar upp HomeKit

Apple öppnar nu upp HomeKit-plattformen och gör det lättare för utvecklare att kunna bygga och utveckla egna lösningar för uppkopplade prylar.

Apple har hårda krav på säkerheten i HomeKit och det gör Apple inte avkall på – däremot så har verktygen och kraven på utvecklarna sänkts vilket öppnar även för små utvecklingsbolag att kunna utveckla produkter för Appels HomeKit.

Learn about the new types of HomeKit accessories supported in iOS 11, new accessory setup options, and how enhancements to triggers make it possible to automatically run scenes based on who is home, only at certain times, and with more types of accessories. Understand how improvements to the HomeKit protocol greatly improve the responsiveness of HomeKit accessories. Discover how HomeKit accessory development is now open for experimentation & exploration.

Apple