Mackens tester av macOS, iOS, tvOS och watchOS kommer senare

Mackens tester av macOS, iOS, tvOS och watchOS kommer senare

Mackens tester av macOS, iOS, tvOS och watchOS kommer senare

Jag har beslutat att avvakta med tester, tips och tricks för Apples operativsystem, de nya versionerna tills de är tillräckligt stabila och tills jag kan använda dem dagligen och under en längre period.

De som följt den här bloggen ett tag vet att jag inte är någon anhängare av snabba tester eller snabbt hoprafsade recensioner. Jag vill testa saker under en längre period och jag vill använda prylar och funktioner dagligen för att verkligen kunna ta reda på hur saker fungerar.

Avvakta

I skivande stund så finns de första, tidiga testversionerna ute av Apples operativsystem och jag kommer att avvakta med att installera dem för test tills det gått ytterligare några versioner. Det handlar om rätt stora ändringar, speciellt i macOS och iOS vilket betyder att de tester som publiceras just nu faktiskt kan vara av funktioner som Apple väljer att göra om eller plocka bort i den färdiga versionen.

Dessutom har jag en regel att inte recensera eller betygsätta betaversioner. De innehåller buggar och ska förutsättas att de innehåller buggar helt enkelt därför att det inte är färdiga versioner.

 

Återkommer

Jag följer diskussionerna i Apples forum för betaversioner och kan konstatera att det i skrivande stund finns en hel del saker som fungerar men också att de orsakar problem, som väntat. Jag återkommer så snart det kan bli dags för tester.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.