Jag gör om lite

Löpsedeln kommer inte tillbaka, det har jag bestämt mig för nu. Den låste helt enkelt upp mig och mitt skrivande så den idén läggs ned, permanent. Jag har också valt att stuva om och göra om på Macken lite grand.

Tidigare så har dagens lite längre text, ofta en krönika publicerats 12.00. Så inte längre. Jag har som mål att få ihop en längre text varje dag men den publiceras när den är klar, inte vid lunchtid.

Sommaren

Nu under sommaren kommer jag också att i lite högre grad publicera länktips som huvudnyheter. Detta helt enkelt därför att jag också vill vara ledig och därför att det är ett bra sätt att tipsa om det andra skriver.

Jag jobbar också vidare på det som ska bli Macken 3.0 – ny design, nytt utseende, ny organisation och struktur – mer tidnings/magasins lik. Macken ska bli ett slags nätmagasin är det tänkt. Jag har som tidigare sagts ingen tidsplan för det jobbet utan det blir klart när det blir klart.

Det är bland annat för att kunna jobba med den nya designen och den nya appen som jag byter tillbaka till en laptop, en MacBook Pro 13-tums dator.

 

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.