När komockan träffar fläkten

När komockan träffar fläkten

När komockan träffar fläkten

Kurt Eichenwald är skribent och krönikör på Newsweek. Det var också han som hamnade i fokus för en synnerligen otäck attack med hjälp av en blixtrande animerad GIF som utlöste ett epilepsianfall. Nu är han i fokus igen över hentai-porr.

Nu var det inte tecknad japansk porr som Kurt Eichenwald egentligen vill visa omvärlden utan det var ett hatmail som han hade fått så han lyfte sin mobiltelefon tog en bild av skärmen och postade på Twitter. Jajamensan, rätt gissat, i bakgrunden fanns hans webbläsare och en av flikarna visade på hentai-porr. Gissa nu hur många minuter det tog innan det upptäcktes.

Rätt svar, inte många minuter och sedan träffade komockan fläkten.

Därefter började det får spridning.

Det tog någon dag innan huvudpersonen själv vaknade och kommenterade.

 

Liked it? Take a second to support Mikael Winterkvist on Patreon!

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.