Kommer du att köra betaversionerna?

Kommer du att köra betaversionerna?

Kommer du att köra betaversionerna?

– Kommer du att kasta dig över betaversionerna nu då?
– Nej, det kommer att dröja innan jag ens kommer att överväga det.
– Varför inte det då, är du inte nyfiken?

– Jo, men jag är inte dum.
– Dum?
– Ja, jag har inga maskiner eller enheter över för betatestande och det är helt uteslutet att jag skulle komma på tanken att installera versioner där du på förhand vet att det handlar om många och stora uppdateringar i produktionsenheter. Möjligen kommer jag att installera någon av de senare betaversionerna i en min gamla MacBook Air eller i min iPad Pro men det är först när det har släppts några versioner.
– Tror du att de är så buggiga verkligen?
– Jag vet att de är buggiga. Det är det testandet går ut på.
– När kan du tänka dig att testa då?
– Version 5, 6 eller 7 möjligen, inte förr.
– Det lär ta tid då?
– Ett snabbt överslag med en ny version varannan vecka säger att det blir under senare delen av augusti, möjligen, men jag kommer naturligtvis noga följa utvecklingen av de nya versionerna och det som skrivs om dem.
– Vi som är nyfikna då?
– Ni gör precis som ni vill men är du inte utvecklare så har du ingen nytta av att köra betaversioner. Det är inte för syns skull som Apple noga understryker att det är versioner som inte är avsedda för dagligt bruk eller för produktionsenheter.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.