Twitter satsar stort på direktsändningar

Twitter satsar stort på direktsändningar

Twitter tillkännagav nyligen att de startar 24 timmars sändningar i samarbete med Bloomberg. Nu meddelar den sociala tjänsten att det även blir basket, nyheter och andra direktsändningar i en storsatsning.

Det blir sammanlagt 12 nya leverantörer till direktsändningar som kommer att kunna ses via den sociala tjänsten.

The WNBA women’s basketball league will live-stream a regular-season game weekly on Twitter starting this month and continuing through the 2017, 2018 and 2019 seasons, Twitter said in a statement.

Other new sports-related programs will include a 360-degree video of the 17th hole at the PGA’s Players Championship golf tournament this month, and a weekly, live Major League Baseball show that has highlights and commentary. Twitter is already showing one Major League game a week this season.

Tidigare så har Twitter sänt en del matcher plockade från den amerikanska proffsfotbollen och  nyhets- och musikprogram. Nu tar Twitter steget in i tv-världen på allvar med musik, sport, ekonominyheter och nöjesnyheter.

Reuters

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This