Tveksamma uppgifter om iPad Pro 10.5-tum

Tveksamma uppgifter om iPad Pro 10.5-tum

9 to 5 Mac har publicerat en skärmbild på vad som påstås vara lagerinformation från en tillverkare av slag, skal och skyddsföreskrifter iPad (Urban Armor Gear).Uppgifterna bör tas med en hypas salt så en sådan bild är tämligen enkel att förfalska.

Ryktena om en iPad Pro-modell med en skärm på 10.5-tum är i sig inte alls osannolika. KGI Securities Ming-Chi Kou har flera gånger rapporterat om en ny iPad-modell så det är inte alls uteslutet att det kommer en sådan modell.

Motsägande

Däremot så finns det motsägande uppgifter i skärmbilden. Ming-Chi Kou kallar den nya modellen för iPad Pro, vilket den inte listas som på skärmbilden. Enligt tidigare uppgifter så ska det handla om en modell där skärmen går ända ut i kanterna och det ska vara ny uppdaterad hårdvara under skalet vilket tyder på en Pro-modell.

Talar för

Nu finns det oavsett det en del som ändå talar för att det kan komma nya iPad-modeller redan i sommar (ni känner hur jag helgarderar alla eventualiteter här?).

Given that Apple skipped a spring iPad event, it’s unclear when a 10.5-inch iPad might be announced. The WWDC event running June 5-9 has been cited as one possibility, which would line up with the date shown in the stock system.

9 to 5 Mac

Det blev inget vårdevent, inga uppdateringar av iPad Pro 12.9-tums modellen och inte heller av 9.7-tums Pro-modellen. Apple släppte istället en volym- och budgetmodell av iPad.

Missa inte Mackens nya fråga om Apple Watch!
Share This