Truepic verifierar att bilden är äkta

Truepic verifierar att bilden är äkta

Truepic, en ny app för iOS och Android, är också en tjänst som verifierar att bilderna du tar är äkta, inga ändringar, inget redigerande och inga filter.

Det kan vara värdefullt att använda verifierade bilder exempelvis när du kan dokumentera ditt hem för försäkringsbolaget, när du ska återlämna en hyresbidrag och har tagit bilder som styrker att bilen är i samma skicks om när du hyrde den för att ta två exempel.

Introducing the TRUEPIC SDK. TRUEPIC’s Core Image Verification Technology can be embedded into any mobile application using our simple drop-in framework. Any time a camera is launched within your mobile app, TRUEPIC can be enabled and user generated content can be immediately verified for authenticity. With help from our mobile development experts, TRUEPIC can be embedded quickly and easily to allow your business the ability to utilize image verification technology today.

Truepic

Missa inte Mackens nya fråga om Apple Watch!
Share This