Snart börjar vi jobba på nästa version av Macken

Snart börjar vi jobba på nästa version av Macken

Nu börjar vi jobba på nästa version av Macken. Innan dessa så ska nya Winterkvist.com göras klar och den webbplatsen kommer att lanseras någon gång före månadsskiftet.

Winterkvist.com, vår nya och uppdaterade webbplats, borde ha varit på plats för länge sedan men ni vet hur det är med bagarens och bagarens barn – de får äta gammalt bröd och den sista webbplatsen att uppdateras är ofta vår egen.

Tagit mig samman

Nu har jag i alla fall tagit mig samman, lagt ned lite extra tid på nya Winterkvist.com och färdigställt i storleksordningen 60-70 procent av den nya hemsidan.

Parallelt med det arbetet så har jag jobbat med en helt ny design av Macken, den här bloggen. det finns en tanke, en struktur och en målsättning. Nya Macken ska bli enklare att underhålla, lättare och snabbare att uppdatera och med en mobil version, en iPad-version och en desktop-version som håller ihop ännu bättre.

Förändringar

I övrigt så vet jag inte riktigt vilka förändringar som kan bli aktuella. Jag har helt enkelt inte hunnit att fundera något närmare utan har must nu fokus på nya Winterkvist-sajten – sedan ör det dags för Macken.

Det kommer mera som det brukar heta.

Missa inte Mackens fråga!
Share This