Satsa en slant på 17 september

Satsa en slant på 17 september

I gissningarna om när Apple kommer att släppa iPhone 8 ut till butikerna så satsa en extra slant på den 17 september, om du nu ska satsa några pengar. Det är ett datum då Apple redan nu gått och meddelat att anställda inte kan räkna med att få ledigt nämligen.

https://twitter.com/VenyaGeskin1/status/867726948033863680

Det skulle kunna tyda på att de nya modellerna av iPhone landar ute i butikerna den 17 september eller de närmaste dagarna därefter. Stämmer detta datum så ligger det inom den traditionella tidsram som Apple brukar hålla när det gäller iPhone, även om det är i slutet.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This