Nio av tio kommer att köpa en ny iPhone

Nio av tio kommer att köpa en ny iPhone

Över nio av tio, 92 procent, av tillfrågade iPhone-användare svarar att de sannolikt kommer att skaffa en ny iPhone inom de kommande 12 månaderna.

Det är siffror som konkurrenterna inte kommer i närheten av, Samsung 77 procent, LG 59 procent och Nokia 42 procent.

Alla produkter

Apples kundlojalitet är välkänt inom branschen och det gäller i princip alla Apples produkter.

It’s our belief that a maturing installed base that is accustomed to iOS and increased press around potential new technologies in the upcoming iPhone drove the strong year-over-year increase. Importantly, the rise in Apple’s loyalty rates comes after Samsung, Apple’s biggest competitor in the United States, introduced the Galaxy S8, which was available for pre-order starting March 30th. Apple’s loyalty rate of 92% dwarfs that of all other vendors, with Samsung garnering a 77% retention rate, followed by LG (59%), Motorola (56%), and Nokia (42%).

AppleInsider