Här är trailern för Fox nya tv-serie om X-Men

Här är trailern för Fox nya tv-serie om X-Men

Nu har Fox släppt en första trailern för den ny tv-serien om X-Men som börjar att sända i USA nästa månad.

The Gifted har skrivits av Matt Nix och Bryan Singer som skapat filmerna finns med som exekutiv producent.

Family adventure series THE GIFTED, from 20th Century Fox Television in association with Marvel Television, tells the story of a suburban couple whose ordinary lives are rocked by the sudden discovery that their children possess mutant powers. Forced to go on the run from a hostile government, the family joins up with an underground network of mutants and must fight to survive. Written by Matt Nix (APB, “Burn Notice”), directed by Bryan Singer (the “X-Men” franchise”) and executive-produced by Nix, Singer, Lauren Shuler Donner (“X-Men: Apocalypse,” “X-Men: Days of Future Past,” “The Wolverine”), Simon Kinberg (“X-Men: Apocalypse,” “X-Men: Days of Future Past”), Jeph Loeb (“Marvel’s Daredevil,” “Marvel’s Jessica Jones”) and Jim Chory (“Marvel’s Daredevil,” “Marvel’s Jessica Jones”), the series stars Stephen Moyer (SHOTS FIRED), Amy Acker (“Person of Interest”), Sean Teale (“Reign”), Jamie Chung (GOTHAM), Coby Bell (“Burn Notice”), Emma Dumont (“Aquarius”), Blair Redford (“Satisfaction”), Natalie Alyn Lind (GOTHAM) and Percy Hynes White (“Night at the Museum 3”).

 

 

Det är inte klart när tv-serien kommer till Sverige och om den kommer att sändas på Fox svenska kanal eller om någon annan kanal plockat upp den.