Fuskare ser inte ovanliga Pokémons i Pokémon GO

Fuskare ser inte ovanliga Pokémons i Pokémon GO

Niantic fortsätter att jag fuskare i Pokémon GO och det senaste draget är att fuskande spelare inte kommer att se eller fånga ovanliga Pokémons. De visas helt enkelt inte i spelet.

De nya åtgärderna lades in natten mot lördag, svensk tid, och samtidigt så gjorde Niantic även ändringar för att logga in mot deras servrar vilket också slog ut ett antal scanners och tjänster som används för att lokalisera Pokémons.

Fuskare

Niantic har fört en mer intensiv kamp mot fuskare de senaste veckorna. Konton har stängts ned och Niantic har också gjort flera förändringar i hur spelet fungerar. Nyligen infördes en ändring vilket gjorde det svårare att fuska med GPS-positioner. En fångad Pokémon noteras med var du stötte på den, inte var den slutligen fångades. Det innebär att Niantic kan se om någon flyttat på sig onormalt snabbt och över orimliga sträckor.

Flaggade

Nu har Niantic slagit till mot det som kallas “flaggade” konton, användare som Niantic misstänker fuskare. Dessa konton kan inte se ovanliga Pokémons, bara de allra vanligaste.

Missa inte Mackens fråga!
Share This