Det finns stunder då du älskar ny teknik

Det finns stunder då du älskar ny teknik

Det finns stunder då du älskar ny teknik, lite extra. Scenen är ett flygplan på väg till Oslo. Parveln på 2-3 år är skitförbannad. Han vill absolut inte spännas fast i en flygplansstol och just nu så tänker han upplysa hela sin omgivning om det. På högsta ljudvolym.

Han skriker, högt, ihållande och närmast utan avbrott. Hårt prövade föräldrar provar alla knep i boken men lillkillen är som sagt sagt skitförbannad.

Ursäkt

Föräldrar lockar, pockar, ber alla i närheten om ursäkt och det är då, precis just i den stunden som jag sätter på mig mina hörlurar, slår på Medierna i P1 (podcast) och stänger ute hela världen, pratande medpassagerare, flygplansmotorer och en skitförbannad liten parvel.

Jag stänger in mig i min egen värld. Allt oljud stängs effektiv ute.

Det är då jag inser värdet av Noise Cancelling.