Apples Carpool Karaoke kommer den 8 augusti

Apples Carpool Karaoke kommer den 8 augusti

Apple kommer att börja att sända Carpool Karaoke den 8 augusti. Tv-serien skulle egentligen redan ha haft premiär men Apple valde att skjuta upp seriestarten.

Apple version är lite annorlunda än James Cordens ursprungliga version. Det är olika artister som åker bil med varandra, även om James Corden dyker upp i avsnitt.

Carpool Karaoke: The Series for Apple Music will welcome a different group of superstars every Tuesday, with new episodes available exclusively to Apple Music subscribers in more than 100 countries. Celebrity pairings include Will Smith and James Corden; Miley, Noah, Billy Ray and the entire Cyrus family; Shakira and Trevor Noah; Game of Thrones stars Sophie Turner and Maisie Williams; Queen Latifah and Jada Pinkett Smith; John Legend, Alicia Keys and Taraji P. Henson; LeBron James and James Corden; and many more.

Apple

Start den 8 augusti alltså och sedan ett avsnitt i veckan.