1Password skyddar dina lösenord på resa

1Password skyddar dina lösenord på resa

1Password lanserar nu en ny tjänst, Travel mode, vilken innebär att du kan skydda dina lösenord när du är på resa. Du kan se till att polis, tull eller inresekontrollanter inte kommer åt mer än de lösenord som du har med dig.

Det är tyvärr inte helt ovanligt att passkontrollanter kräver att du ska låsa upp din iPhone eller iPad innan du tillåts komma in i ett land. Travel Mode innebär att du kan logga in på ditt konto på 1Password och flytta ut de lösenord som du behöver ha med dig till ett eget valv, ett resevalv.

Skyddade

Resten av dina lösenord ligger kvar, skyddade och skulle du tvingas att låsa upp via visa dina lösenord så är det bara de du har valt att ta med dig på resan som kommer att visas.

Observera att du måste ha ett abonnemang för att du kan kunna använda Travel Mode.

1Password

Missa inte Mackens fråga!
Share This