Apple kan verkligen ha en Siri-Hub på gång

Apple kan verkligen ha en Siri-Hub på gång

Apple kan verkligen ha en Siri-Hub på gång

 

Nu kommer nya uppgifter om att Apple verkligen kan ha en Siri-Hub på gång. Det är analytikern Ming-Chi Kuo som skriver i sin veckorapport till investerare att det är sannolikt att Apple kommer att visa upp en Siri-Hiub i samband med WWDC.

Apples hub är en utmanare till Google Home och Amazons Alexa. Det uppges vara en enhet som kan lyssna på dina kommandon, göra det du vill och svara på frågor.

KGI Securities analyst Ming-Chi Kuo weighed in with details on Apple’s first home artificial intelligence product in a note to investors on Monday, a copy of which was obtained by AppleInsider. He believes there is more than a 50 percent chance that Apple will announce the product at its Worldwide Developers Conference in June, before launching it in the second half of the year.

En Siri-Hub skulle kunna användas för att tända dina lampor, spela upp film och tv-program och en mängd andra uppgifter.

AppleInsider

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.