Två års fängelse för att ha salufört attackverktyg

Två års fängelse för att ha salufört attackverktyg

En 20-årig man från Storbritannien har dömts till två års fängelse för att ha drivit och salufört en attacktjänst, Titanium Stresser.

Titanium Stresser var en tjänst på nätet där överbelastningsattacker kunde köpas och riktas mot webbplatser eller enskilda. Tjugoåringen drev, marknadsförde och sålde Titanium Stresser som användes vid flera attacker. Sammanlagt handlar det om 1.7 miljoner attacker där tjänsten har använts under de nio månader som Titanium Stresser fanns tillgänglig på Dark Web.

According to U.K. prosecutors, Mudd’s Titanium Stresser service was used by others in more than 1.7 million denial-of-service attacks against victims worldwide, with most countries in the world affected at some point. He originally built the booter service at the age of 15, earning more than $300,000 in ill-gotten gains from it. Also during his interviews, he admitted security breaches against his own college while he was there studying computer science.

I domen ingår även intrång och försök till intrång som tjugoåringen har erkänt.

Krebsonsecurity