Snart känner Siri igen din röst

Snart känner Siri igen din röst

Apple kan ha planer på att bygga ut säkerheten runt Siri och se till att den digitala assistenten kan känna igen din röst.

Röstigenkänning skulle inte bara innebära att Siri känner igen dig – funktionen skulle också kunna användas för att logga in via ett speciellt kommando.

Up until now when a digital assistant has been invoked with a voice command, the digital assistant is responsive to the speech itself, not to the speaker. Consequently, a user other than the owner of the electronic device is able to utilize the digital assistant, which may not be desirable in all circumstances.

In addition, due to the prevalence of electronic devices and digital assistants, in some circumstances a user may provide a spoken user request to the digital assistant associated with their electronic device, and several other electronic devices in the room would respond unintentionally.

Patently Apple

Verklighet

Blir patentet och lösningen verklighet så innebär det att Apple kan komma att lansera ytterligare en funktion för att styra Siri och för att logga in på enheter.

 

Missa inte Mackens nya fråga om Apple Watch!
Share This