Samsungs senaste får stryk av iPhone 7

Samsungs senaste får stryk av iPhone 7

Det skiljer sju månader mellan Apples iPhone 7 och Samsungs Galaxy S8. I den senare sitter den senaste uppdaterade hårdvaran men ändå så får Samsungs flaggskepp stryk av iPhone 7 i en test av funktioner.

Jag har alltid varit tveksam till benchmark-tester därför att de bara visar hur snabbt en testad enhet kan utföra vissa räkneoperationer, testuppgifterna. Det är inte detsamma som hur enheten fungerar i verkligheten och under riktigt användande. Benchmark-tester är en bra indikation men de säger inte allt vilket den här testen visar.

Stryk

Samsung Galaxy S8 må vinna över iPhone 7 i benchmark-tester men när det kommer till vardagligt användande så får Samsungs senaste telefon stryk av den sju månader gamla iPhone 7.

Cult of Mac

Missa inte Mackens fråga!
Share This