Planera ditt bloggande med en Inläggskalender

Planera ditt bloggande med en Inläggskalender

Macken bygger mycket på programmerade texter, nyheter och notiser. Alltså saker som skrivits i förväg och som sedan programmerats för att läggas ut. Jobbar du på samma sätt så rekommenderar att du kikar på en inläggskalender.

Inläggskalendern är en kalender som visar alla programmerade inlägg. Du får bättre översikt och du kan dra och släppa inlägg, byta ordning på dem och flytta dem som du vill.

Jag använder WordPress Editorial Calendar (bilden ovan) som är helt gratis och som fungerar med den senaste versionen av WordPress. Den visar en vecka i taget som standard men du kan själv byta vyer om du vill visa andra tidsperioder.

Översikt

Kalendern ger en mycket tydlig och användbar översikt av alla publicerade inlägg och alla inlägg som du har publicerat.

Missa inte Mackens fråga!
Share This