Nya betaversioner från Apple

Nya betaversioner från Apple

Det är måndag och det betyder att Apple släpper nya betaversioner. Apple har nu släppt den tredje betaversionen av macOS 10.12.5, watchOS 3.2.2, tvOS 10.2.1 och  iOS 10.3.2 till utvecklare.

Den här uppdateringen handlar företrädesvis om buggfixar och korrigeringar. Räkna också med att tisdag eller onsdag så kommer de har versionerna att släppas även till publika betatestare.

The finished version of macOS 10.12.4 was also released on March 27 and brought minor enhancements, like Night Shift for the Mac, new PDFKit APIs, and more options for iCloud Analytics. It also expanded internet recovery options, but introduced a bug affecting USB audio controller chips for some users that is still not rectified.

As with all the previous betas, the tvOS beta must be installed through a USB-C cable connecting the device to iTunes. The watchOS beta is installed with the watch on the charger, and in range of the paired iPhone. Registered developers can download the beta over-the-air from a device in the beta program already, or from the Developer’s portal.

AppleInsider

Ladda ned

Du laddar ned betaversionerna direkt i respektive enhet eller via Mac App Store och App Store.

Missa inte Mackens fråga!
Share This