I den senaste uppdateringen av Pokémon GO så fick du inte bara en ny startskärm utan också nya animeringar och en funktion att se vilka Pokémons du har och inte har.

En brist i spelet har länge varit att om du ska utveckla en Pokémon så har nästa Pokémon bara visats som en siluett på samma sätt som en ny Pokémon visas i Nearby/Sightings. Nu visas en tydlig bild vilket gör att du då vet att det är en Pokémon som du redan har. En helt ny Pokémon visas nu som en solist – enhetligt och logiskt.

Startbild

Den tidigare festbilderna med Pokémon babies och ett fyrverkeri är bytt mot en bild på en stor Steelix. Det är den nya startbolder som du ser här intill.

Animeringar

Det är också nya, kortare animeringar då du snurrar på ett Pokéstop. Prylarna ramlar nu in nästan från tomma intet i underkant av skärmen vilket är en lite kortare animation.

Buggar

Tyvärr så dras den officiella appen fortfarande med en del buggar. Appen är fortfarande rätt batterihungrig, den har svårt att släppa en Wi-Fi uppkoppling men den irriterande buggen med en helt vit skärm efter uppstart verkar i alla fall vara fixad. Observera att detta gäller iOS-versionen.

 

Missa inte Mackens fråga!
Share This