Eric Trump kastar spjut i radhus

Eric Trump kastar spjut i radhus

Vidden av familjen Trumps bristande självinsikt och glappet mellan verkligheten och familjens uppfattningar är inte bara synligt i Donald Trumps agerande. Äpplet faller tydligen inte långt ifrån trädet för sonen, Eric Trump, är lika världsfrånvänd.

Eric Trump har intervjuats av den irländska tidningen Independent. I intervjun kommenterar han de påhopp som gjorts mot golfaren Rory McIlroy som fått kritik efter att ha spelat golf med pappa Donald Trump.

“No matter what side it is with, you are always going to get backlash. You are going to have a few people who have nothing better to do than to sit behind a computer and send a mean tweet. It’s unfortunate, but it’s the nature of the game.”

Egen far

Det faktum att hans egen far till och med använder det officiella kontot för USAs president för att håna och kasta föraktfulla kommentarer omkring sig tycks ha gått Eric Trump helt förbi.

“Politics is a mean game. I always said real estate is the most cut-throat industry in the world ? but it is nothing compared to some of these politicians.”

Ett litet axplock av personliga påhopp som Trump i egenskap av vara landets president har använt det officiella Twitter-kontot till.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This