De viktigaste apparna i min iPad Pro

De viktigaste apparna i min iPad Pro

Sedan jag bytte ut min MacBook Air mot en iPad Pro så har jag skaffat mig ett antal appar som jag använder mer än andra och som av den anledningen är viktigare än andra.

Det är appar som är viktiga för mitt jobb, för min vridits, för att hålla reda på saker och appar som faktiskt underlättar min tillvaro.

Apparna

Pixelmator

Pixelmator är det bildredigeringsprogram som jag använder i min iPad Pro, i min iPhone 7 plus och i båda mina datorer, MacBook Air och iMac 5K. jag redigerar bilder, skissar olika designförslag, ritar upp utkast till appar och mängder av andra saker. All grafik här på Macken, bloggen och i Macken X, appen är ritad med Pixelmator.

Day One

Day One är mitt eget klotterplank för idéer, tankar, uppslag, dagbok och anteckningar. Det är också en app och ett program som jag har i alla mina enheter.

1Password

1Password är ovärderligt därför att här finns alla mina inloggningar tillsammans med iCloud Keychain.

Screens

VNC-program och app som gör att jag kan ta över servrar och mina egna datorer.

Reeder

Jag plöjer igenom hundratals RSS-länkar varje dag och alla samlas in av Reeder i alla mina enheter.

Mail

Jag använder Apples Mail efter att ha testat massor med alternativ – som visat sig inte hålla måttet. Funkar inte kopplingen till mina andra enheter och min Apple Watch så duger appen eller programmet inte. Erfarenhetsmässigt så är det bara Mail som fungerar, hela vägen.

Safari

När det kommer en webbläsare som fungerar i alla mina enheter, som har tabbar, kan hantera tillägg och plugins och som kan synkroniseras mellan alla mina enheter så ska jag överväga att byta ut Safari men vara då.

Slack

Slack är det program som vi använder för alla projekt, allt det vi gör och för att kommunicera mellan alla medarbetarna. Därför finns det i alla mina enheter.

OmniFocus

OmniFocus är vårt projekt- och uppgiftshanteringsprogram. Det är det program som vi använder för det mesta som vi gör.

LumaFusion

Numera redigerar jag video i min iPad Pro och det är enbart tack vare LumFusion – den absolut bästa, smartaste och smidigaste appen på marknaden.

iWork

Det här är Apples programpaket med Pages, Numbers och KeyNote. Ordbehandling, kalylering och grafiska presentationer.

Macken X

Det är den här bloggens officiella app och den är viktig därför att appen är en del i vår testplattform och den ger dig som läsare nyheter och information först.

Missa inte Mackens nya fråga om Apple Watch!
Share This