BookBook är fortfarande bäst

BookBook är fortfarande bäst

Twelve South och BookBook är fortfarande bäst när det gäller kraftiga, slittåliga skydd med fack för sedlar och betalkort. Även den nya modellen för iPhone 7 Plus tål tuffa tag.

Jag har ägt ett BookBook till snart sagt varenda dator, iPad och iPhone som jag har dragit runt med. Min iPad Pro är undantaget men det beror på att mitt tangentbord, ett Logitech Create, täcker både framsida och baksida. Min iPhone 7 Plus däremot sitter mellan varven i Twlevesouths nya BookBook för iPhone.

Kvalitetshantverk

Den nya modellen skiljer sig inte mycket från föregångarna. Det är samma kvalitetshantverk, kraftigt läder, slitstarka fickor för sedlar, körkort/ID och betalkort.

Den lilla modellen , för iPhone 7, har en magnet vilket gör att du snabbt och lätt kan ta loss din iPhone 7. Den stora modellen däremot sitter med plasthakar. Förmodligen därför att telefonen är lite för tung för att det ska fungera med magneter. Det är lite vrickande innan du får loss telefonen men å andra sidan så sitter den säkert när du väl fått dit den igen.

Pris

BookBook är inget billigt omslag men det är ett robust, tåligt omslag och av alla BookBook som jag har haft så har inget gått sönder och inget har slitits ut i mina händer. Jag har faktiskt sålt alla vidare eller gett bort dem nä jag bytt telefon.

Den här gången valde jag den bruna modellen. Omslaget och skyddet finns i svart också. Är du ute efter ett riktigt bra och tålig skydd och omslag som fungerar som plånbok samtidigt så är BookBook fortfarande bäst. Du hittar BookBook bland andra i mStores butiker som finns över hela landet.

Betyg

Produkt: BookBook för iPhone 7 Plus
Tillverkare: Twelve South
Pris: 650-750 kronor
Betyg:

 

PS. Detta är inte en sponsrad eller betald text. MacSupport och mStore är leverantör och samarbetspartner med Winterkvist.com som äger Macken.