Bästa apparna för Stanley Cup

Bästa apparna för Stanley Cup

NHL-slutspelet, kampen om Stanley Cup, går nu in på upploppet och här är de bästa apparna för att hänga med i matcherna, få de senaste nyheterna och alla resultat.

Slutspelet i NHL innehåller förvisso inte det bästa laget (New York Islanders) men det finns trots det intresse för hockeyn, inte mints med take på alla svenskar som är i farten. Här är förslag på de bästa apparna för att hänga med.

NHL

Tyvärr så har National Hockey League, NHL, dragit in sin app, den officiella från europeiska App Store, förutom Storbritannien, så den hittar du inte i svenska App Store. Har du ett amerikanska iTunes-konto däremot så är det bara att ladda ned NHL-appen. Även om du inte kan köpa ett NHL-abonnemang för att se matcherna live så finns nyheter, urklipp och resultat.

NHL

The Score

The Core finns däremot i svenska App Store och appen innehåller statistik, resultat och nyheter från den nordamerikanska idrotten. Du kan följa mer än bara ishockey och det är därför en riktigt bra app för sig som vet vilka matcher du vill se och som sedan bara vill hålla lite mer översiktlig koll på andra lag och andra sporter.

The Score

ViaPlay

Vill du se matcherna, direkt eller i efterhand så är det ViaSat som har rättigheterna till NHL-hockeyn i Sverige. Appen och hockeyn kräver abonnemang och förutom NHL får du UFC, Premier League, la Liga, NFL (amerikanska fotboll)och massor av annan sport. Beroende på abonnemang så kan du köpa till film, tv och tv-serier också.

ViaPlay

ESPN

ESPN är en liten guldgruva när det handlar om att hitta sportresultat, podcasts och nyheter i största allmänhet om sport – praktiskt taget all sport.

ESPN

Missa inte Mackens fråga!
Share This