Apples nya reklam för Apple Watch

Apples nya reklam för Apple Watch

Musik, Beyonce, och bilder bildar inramningen för den här nya reklamfilmen.

Inbyggd gps. Vattentålig ner till 50 meter.1 En blixtsnabb dubbelkärnig processor. Och en skärm som är dubbelt så ljusstark som förut. Apple Watch Series 2 är full av funktioner som håller dig aktiv, motiverad och uppdaterad – den perfekta följeslagaren för ett sundare liv.

 

 

Med senaste watchOS blir appar enklare att hitta och öppnas på ett ögonblick. Du kan välja bland en rad urtavlor och dela dina dagliga aktiviteter med vänner. Siri fungerar nu med tredjepartsappar som Streaks Workout. Appen Andas håller dig frisk genom att hjälpa dig slappna av en stund varje dag. Och meddelanden kan göras både roligare och mer uttrycksfulla. Det är världens mest omtyckta smartklocka, och nu finns det ännu mer att tycka om.

Missa inte Mackens fråga!
Share This