Apples nya video-app Clips har laddats ned en miljon gånger på fyra dagar, uppger analysföretaget App Annie.

Nu ska för tydlighetens skull sägas att det är en uppskattning och att App Annie uppger att det handlar om ett spann på 500 000 nedladdningar till en miljon nedladdningar under perioden.

In its first four days on the market, Apple’s new social video editing app Clips reached between 500,000 and a million downloads, according to estimates from app store analytics firm App Annie. However, despite heavy press coverage and featured positions in the App Store, Clips hasn’t yet broken into the top 20 apps by ranking in the U.S. App Store’s Top Charts.

The day after its debut on Thursday, the app climbed to No. 28 in the App Store, its highest rank so far, per App Annie’s data. To put that in perspective, Apple’s Music Memos app – a fairly niche app aimed at musicians – reached No. 29 that day.

Techchrunch

Åttonde plats

I den svenska delen av App Store så har Clips inte tagit sig in på den stora topplistan där Apple listar 150 av de mest nedladdade apparna. I kategorin video däremot så återfinns Clips på en åttonde plats.

Missa inte Mackens fråga!
Share This